Wist u dat wij

warme maaltijden serveren bij KDV ’t Stoeltje en KDV ZonneStoeltje?

Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de kinderen een groentetekort heeft. Met het bieden van een warme lunch willen wij dat de kinderen van jongs af aan verschillende smaken van groente en fruit  leren kennen en ze lekker gaan vinden. Ons doel is om de lunch voor en met de kinderen tot een waar feestje te maken. Zo wordt er gezamenlijk een gezonde basis gelegd die belangrijk is bij het opgroeien van de kinderen. Zien eten, doet eten!

De warme lunches worden geleverd door Madaga. Madaga werkt met een menucyclus van 8 weken. Hierdoor is er iedere week een nieuw menu beschikbaar vol variatie. De maaltijden van Madaga zitten vol met essentiële voedingsstoffen, dus geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen zout of suiker. De maaltijden zijn aangepast aan de leeftijd van de kinderen, dat is qua structuur en ook hoeveelheid.

Voor deze locaties kiezen wij voor een vegetarische maaltijd. Door de verschillende nationaliteiten die deze locatie heeft, is een vegetarische maaltijd het meest logische. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele aanwezige allergieën zodat uw kindje toch lekker kan mee eten!

Meer weten over Madaga

Lees verder